У Білозерці внаслідок артобстрілу росіян постраждали дві жінки

 

16 жовтня російські військові здійснили артилерійський обстріл Білозерки, в результати чого постраждали дві жінки. Під обстріл також потрапили села Комишани та Станіслав.

Поліція Херсонської області повідомила, що снаряди влучили у чотири будівлі у Білозерці. Внаслідок атаки постраждали 59-річна та 60-річна жінки, які отримали вибухові травми, черепно-мозкові травми, контузії та уламкові поранення.

Обстріл села Комишани також призвів до пошкодження житла. У Станіславі російські військові застосували безпілотники для скидання вибухівки, а також здійснювали артилерійські удари, в результаті яких було знищено два будинки.

Усі ці атаки відбулися протягом дня, коли російські сили використовували артилерія, міномети, танки та дрони для нанесення ударів по території Херсонської області. Обстрілам піддалися не лише Білозерка, але й Херсон, Садове, Антонівка, Придніпровське, Інженерне, Берислав, Михайлівка, Зміївка, Бургунка та Осокорівка. В результаті ворожих дій було пошкоджено 10 приватних і п’ять багатоквартирних будинків, а також поліцейський автомобіль і два цивільні транспортні засоби.

Поліція відкрила 19 кримінальних проваджень згідно зі статтею 438 Кримінального кодексу України, що стосується порушення законів та звичаїв війни.