Спортсмени з Херсонщини досягли успіху на міжнародних та національних турнірах, здобувши нагороди

Учні Херсонського дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки №5 взяли участь у міжнародних та всеукраїнських змаганнях, де здобули 19 нагород.

Про це повідомляє Херсонська міська військова адміністрація.

На всеукраїнському турнірі “Кубок Оокамі-Кан”, що проходив в Одесі, спортсмени привезли додому 3 срібні та 1 бронзову медалі.

На міжнародних змаганнях “X Sari Cup” в Польщі вихованці клубу виграли 1 золоту, 2 срібні та 3 бронзові медалі в категоріях куміте та ката.

В Дніпрі на турнірі “5-й Кубок Галосяна” вони вибороли 2 бронзові медалі.

На змаганнях у Польщі “XІІ Ogolnopolski Turniej karate Uechi-Ryu 2024” спортсмени отримали 4 золоті, 1 срібну та 2 бронзові нагороди.

Фото з Херсонської міської військової адміністрації/Єгор Лебідь

У Німеччині тренер гуртка Єгор Лебідь у складі збірної України здобув перше місце в категорії Греплінг Гі на Чемпіонаті світу з комбат самозахисту ІСО. Він також виконав норматив для присвоєння звання заслуженого майстра спорту України.

  • Учні дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки №4 Херсона вибороли 12 нагород у різних вікових і вагових категоріях на Відкритому кубку Оокамі-кан з кіокушин карате в Одесі.
  • На відкритому чемпіонаті з кіокушин БуДо “Козак Ріг” у Кривому Розі спортсмен з Херсонщини Максим Каспривський виборов золото.

Вгору