У рамках проєкту «Мандри херсонської бібліотекарки» відбудеться захід, присвячений Всесвітньому дню туризму.
Дата і час: 28 вересня о 12:00.
Під час заходу учасники отримають можливість дізнатися про історію харчової культури Півдня та Заходу України, а саме:
- Чому жителі Херсонщини надають перевагу рибним стравам та навіть готують борщ з карасями?
- Який вплив на смаки південців здійснили балканська та турецька кухні?
- Що таке брамборак, гайзи-бубел, карменадль, цвіклі, палюшки і андрути?
- Які м’ясні страви можна скуштувати на Галичині під час туристичної подорожі?
Захід проходитиме на платформі Zoom за наступним посиланням.
Номер наради: 837 8569 4439
Пароль: 3zFVCs