В Преображенці російські військові вбили 20-річного юнака

Трагедія у Преображенці: окупанти на смерть збили молодого студента

У селі Преображенка Каланчацького району російські окупанти на смерть збили 20-річного юнака. Трагічну подію підтвердив ректор Херсонського державного університету Олександр Співаковський на своїй сторінці у Facebook.

"Велике горе… 4 липня у селі Преображенка Каланчацького району росіяни забрали життя молодого 20-річного хлопця, студента-заочника Херсонського державного університету спеціальності «Середня освіта», спеціалізації «Біологія та здоров’я людини» Максима Шкуро. Він був старанним студентом та мріяв стати вчителем біології…", – написав Співаковський.

Ректор також повідомив, що хлопця збили п’яні військові РФ, катаючись селом на автомобілі.

"Вони були на підпитку та катались селом, відчуваючи вседозволеність та безкарність. На жаль, такі реалії окупації… Бог все бачить… Співчуття рідним та близьким Максима!" – додав він.

Раніше повідомлялося, що у окупованій Подо-Калинівці Херсонського району російські військові вбили місцеву колаборантку Сніжану Кириченко. Також відомо, що в ніч на 24 квітня 2024 року російські військовослужбовці жорстоко вбили щонайменше п’ятьох жителів Херсонщини, серед яких була гауляйтерка селища Абрикосівка Великокопанівської сільської громади Любов Тимчак.

Нагадаємо, що навесні 2022 року у селі Правдине російські окупанти розстріляли сімох людей. Серед жертв були шестеро охоронців та дівчина-підліток. Усіх розстріляли, а будинок із тілами підірвали. Перед смертю людям зав’язали очі та руки.


Джерело: повідомлення Олександра Співаковського у Facebook.

Херсон Онлайн общественно политическое интернет издание